Boekings Voorwaarden2017-01-31T17:40:50+01:00

Boekings voorwaarden

 

 1. Alle zaken op het gebied van organisatie, promotie en presentatie met betrekking tot de presentatie van de artiest/groep dient vooraf te worden voorgelegd aan BACHATA PASSION.
 2. BACHATA PASSION belooft om deel te nemen aan de promotie van uw evenement via de volgende kanalen: a. Facebook b. Eigen Lessen c. E-mail database
 3. De organisatie is verantwoordelijk voor alle technische faciliteiten zoals het geluid, de vereisten van de vloer die in overeenstemming moeten zijn met de technische rider van de artiest.
 4. Alle technische faciliteiten, geluid en podium zijn minimaal 1 uur vooraf aan het moment van soundcheck, podium aanpassingen en rehearsal geïnstalleerd.
 5. De organisatie zorgt voor eten en drinken voor de artiest/groep en crew gedurende (promotionele) evenementen. Minimaal 2x 500 ml water per danser.
 6. Na goedkeuring van BACHATA PASSION heeft de boeker toestemming voor het publiceren van promotiemateriaal met betrekking tot de artiest.
 7. Artiest/Groep stelt zich beschikbaar voor promotionele activiteiten met betrekking tot het evenement. Alle radio-, tv-, online- en gedrukte media, en promotionele publieke verschijningen dienen vooraf te worden voorgelegd en goedgekeurd door BACHATA PASSION.
 8. Opeisbare vergoeding valt ten laste van de organisatie voor de voorstelling van artiest / groep.
 9. Alle overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, zijn onderworpen aan het Nederlands recht.
 10. Het boekingsvoorstel heeft een geldigheidsduur van 7 dagen.
 11. Betaling dient in één uitbetaling te worden voltooid. Het volledige bedrag is na goedkeuring van het hierboven beschreven voorstel verschuldigd. Het volledige bedrag dient uiterlijk 48 uur na afloop van de workshop/bootcamp/show uitbetaald.
Boek Nu