Bachata Bootcamps

We organiseren Bootcamps op verschillende niveaus en lokaties. Schrijf je in voor de bootcamp van jou niveau en maak je klaar voor 3 uur les van onze BP docenten waarin ze ervoor zulen zorgen dat je Bachata verbeterd met nieuwe figuren, techniek, voetenwerk en muzikaliteit!

24 November – Den Haag
Beginners Bootcamp
14:00 – 17:00
Ticket link HIER

24 November – Den Haag
Ladystyling Bootcamp
14:00 – 16:00
Ticket link HIER

Meer informatie / vragen: info@bachata-passion.com

BOOST

Elk jaar organiseren wij onze zeer populaire weekenden, genaamd BOOST. Een evenement vooral gericht op de meer ervaren Bachata danser die op zoek is naar een extra boost binnen de Bachata en voor iedereen die enthousiast blijft om te leren en verbeteren.

We genieten van het zelf verspreiden van passie, het lesgeven en het delen van onze kennis, maar we hebben zelf ook dansers die ons inspireren en docenten waar we graag van leren. Dit willen we ook met je delen!

Voor onze BOOST-evenementen nodigen we dan ook alleen de beste internationale leraren uit om les te geven op onze Dance Academy in Den Haag. Zij zullen een bootcamp geven waarin ze je uitdagen met nieuwe combinaties en technieken. De BOOST-evenementen zullen zich richten op het verbeteren van je Bachata.

Sinds 2018 organiseren wij 1x per jaar in December de Festival editie van BOOST. Hier brengen wij een hele line-up van meerdere internationale docenten samen met de kwaliteit van de BOOST events. Een weekend met meerdere workshops, grootse feesten en dat allemaal in Den Haag!

Wil je je plek reserveren? Wacht niet langer en meld je nu aan voor de komende BOOST-evenementen.

BOOST Korke & Judith : 17 & 18 Augustus 2019
Voor tickets stuur ons een email naar: info@bachata-passion.com

BOOST Festival  6 t/m 8 December 2019

BP SOCIAL

Één keer per maand organiseren we onze BP Socials op de Bachata Passion Academy. Een sociale dansavond voor al onze leden en studenten, en iedereen die graag met ons wil komen dansen. Het is een gezellig evenement met goede DJ’s die ervoor zorgen dat je de dansvloer niet wilt verlaten, met een prachtige combinatie van veel Bachata gemengd met enkele Salsa & Kizomba nummers. Iedereen is van harte welkom om de combinaties uit de lessen te komen oefenen, je collega-BP-leden beter te leren kennen en door te gaan met dansen tot je voeten pijn doen!

Het begin van het feest is altijd anders, we houden van gezelligheid en spelletjes en streven ernaar u elke editie te verrassen.

We hebben alleen beperkte tickets, en er is geen ticketsale aan de deur. Dus als je komt, zorg ervoor dat je van te voren aangeeft dat je komt. Als je geen BP Academy lid bent, kun je de tickets online kopen of in een van de BP-lessen.

Volgende edities:

– Vrijdag 15  November
Ticket Link

Blue Carpet Gala

Één keer per jaar organiseren we het Blue Carpet Gala in Den Haag als onderdeel van het BOOST Festival.

Een nacht in stijl, Gala dresscode, de beste muziek, unieke shows, internationale gasten, een avond vol verrassingen, en volledig ALL-IN evenement met drankjes en hapjes. Een evenement dat je niet mag missen!

Volgende editie: 7 December 2019

Meer informatie over het Festival en Gala: http://bachataboostfestival.com/