1 Dansschool, 5 locaties

BP Academy

Lessen

Lessen

36

Locaties

Locaties

5

Docenten

Docenten

24

Waarom lessen bij Bachata Passion?

Wij werken niet met losse cursussen, maar voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot alle lessen van je niveau. Of je nou net de basis aan het leren bent, of dat je al een echte Bachata Die-hard bent. Bij Bachata Passion bieden we lessen aan voor alle niveaus. We leren je Bachata dansen met alle juiste technieken. En laat ons je uitdagen en je te helpen groeien in je dansen!

Bij onze Academie volgen we een duidelijke structuur om je te leren dat Bachata veel meer is dan alleen 1, 2, 3, tap. Binnen Bachata zijn er momenteel drie hoofdstijlen: Bachata Moderna, Bachata Sensual en Traditioneel / Dominican. In plaats van ons te concentreren op maar één van deze stijlen, omarmen we alle verschillende Bachata stijlen.

Eigenlijk is er maar één risico bij het volgen van onze lessen: je raakt (nog meer) verslaafd aan deze mooie, gepassioneerde, sensuele, uitdagende en zeer verslavende dans genaamd BACHATA!

Nieuwsgierig? Schrijf je nu in voor een gratis proefles

Locaties

Bachata Passion concept

Wij geloven dat je vooral snel beter wordt in dansen door veel te oefenen, de techniek te begrijpen, de muziek te leren voelen, en een gezellige community om je heen te hebben met net zo gepassioneerde mensen, daarom hebben wij onze BP Academy opgericht voor iedereen die echt Bachata wil leren dansen. En kan je onbeperkt les volgen!

Onbeperkt les volgen voor een vast bedrag per maand.

Lid worden bij Bachata Passion

Abonnementen

Bij onze Academy word je lid van Bachata Passion en krijg je voor een vast bedrag per maand toegang tot alle lessen van je niveau. Je hoeft dus niet te kiezen voor een specifieke les of locatie, maar kan in alle lessen mee doen. Wij geloven namelijk dat je snel beter wordt in dansen door veel te oefenen. En willen het daarom voor iedereen toegankelijk maken om zo veel mogelijk lessen te volgen. Je kan dus zo vaak komen dansen als voor jou zelf uitkomt.

Voordelig
Wij hebben onze abonnementen zo ingesteld dat je met een abonnement van 12 maanden maar 65 euro per maand betaald.
Voorbeeld: Stel je volgt maar 1 les per week, dat is 1,5 uur per week en dus 6 uur per maand voor 65 euro. Dit komt neer op iets meer dan 10 euro per uur, wat je bij elke andere dansschool minimaal ook betaald. Met 1 les per week haal je je abonnement er dus al makkelijk uit, alleen bij ons kan je daarnaast ook naar meer lessen komen en hoef je daar helemaal niks extra’s voor te betalen!

Rooster Utrecht Nijmegen

Rooster Den Haag Rotterdam

Meld je vandaag nog aan voor onze Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte!