Boek ons

Feesten, Zaal, Trouwerij of Zakelijk

Bachata Passion op uw evenement

Interesse in een boeking van Bachata Passion voor workshops, bootcamps, bruiloft, openingsdans, of show? Wij denken graag mee! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, kosten en op maat gemaakte pakketten.

Voor uw events

Bachata shows, workshops, entertainment

Boek Bachata Passion op uw evenement voor een leuke Bachata workshop, spectaculaire Bachata shows of latin entertainment. Wij hebben 7 verschillende showteams, en meer dan 20 docenten beschikbaar om van uw evenement een groot succes te maken! Graag horen we waar je naar op zoek bent zodat we samen een prachtig pakket kunnen samenstellen!

Zakelijk

Speciale pakketten voor bedrijven

Bent u op zoek naar een leuke toevoeging voor uw bedrijfsevenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In overleg kunnen we een mooi pakket samenstellen met keuze uit verschillende:

  • Dansworkshops,
  • Bachata shows,
  • Teambuilding activiteiten,
  • Entertainment tijdens uw evenement.

Waarom werken met ons?

Ervaring, kwaliteit & enthousiasme

Onze docenten & dansers hebben ruime ervaring op podia in binnen & buitenland. Van privé evenementen met kleine groepen, tot grote podia voor meer dan  1000 man. Door deze ervaring kunnen wij ons makkelijk aanpassen aan uw wensen, en denken we graag mee in ideeën & oplossingen.

Stuur ons een bericht

Quick Contact

Quick Contact