Bachata Passion Academy

NIJMEGEN

Lessen

Lessen

4

Niveaus

Niveaus

3

Docenten

Docenten

3

Locatie: Nijmegen

Doe mee met onze Bachata lessen in Nijmegen! Of je nou net de basis aan het leren bent, of dat je al een echte Bachata Die-hard bent. Bij onze locatie in Nijmegen bieden we lessen aan voor meerdere niveaus, en 2 dagen per week. 

Nijmegen is een erg gezellige locatie geleid door onze docent Shamir, samen met Loïs en Lieveke. Er zijn lessen op Dinsdag & Woensdag. Wil jij graag Bachata Sensual leren, maar vind je Dominican bachata ook zo leuk? Geen probleem! Want beide stijlen kan je in Nijmegen bij ons leren.  En met jouw BP abonnement kan je onbeperkt genieten van dit hele aanbod! 

Image gallery

Bachata in Nijmegen

2 dagen per week, elk moment instromen, geen vaste partner nodig, en verschillende Bachata stijlen. Ook jij kan nu al beginnen met Bachata les in Nijmegen. Schrijf je in voor een gratis proefles, de beste manier om te ervaren of onze dansschool iets is voor jou!

“Na een proefles bij BP was ik gelijk verkocht. Met veel enthousiasme en passie geven de docenten hier les, waarbij techniek niet vergeten wordt.” – Jeroen B.

Abonnementen

Rooster

Hoe kom ik bij de BP locatie Nijmegen?

De Biezen 1, 6541 BN, Nijmegen

Je vindt ons in het Riverland Healthcentre, in de Biezen 1 hallen.

Auto? gratis parkeren voor de deur.
OV? bus vanaf station Nijmegen.