Evenementen

Evenementen

Meer dan alleen wekelijkse lessen.

Naast alle wekelijkse lessen organiseren wij elke maand verschillende evenementen. Doe mee met een uitdagende workshop van BP of andere Bachata artiesten. Meld je aan voor een BP Social om de hele avond te oefenen met andere Bachata lovers. In Eversports kan je altijd aanmelden voor alle lessen, workshops & evenementen.

BP Socials

Een hele avond heerlijk dansen met allemaal Bachata lovers! Iedereen is van harte welkom op onze vrijdans avonden. Meld je van te voren aan, want er zijn geen tickets aan de deur. Open voor iedereen, van alle niveaus. Met heerlijke muziek om alles uit de lessen samen te oefenen, te genieten van een drankje en gezellig te socializen met je mede cursisten!

15 Sept 2023

BP Social @ Utrecht

Special guests: Juan & Sara from Spain.
They will also give a bootcamp before the Social you can sign up for!
19:30 – 21:30 // Bootcamp Bachata Sensual / Juan & Sara
22:00 – 02:00 // BP Social met DJ Juan & Limbo Latino

16 Sept 2023

BP Social @ Den Haag

BOOST edition: with special guests Juan & Sara from Spain.

21:30 – 22:00 // Workshop Bachata Rueda
22:00 – 02:00 // BP Social met DJ Limbo Latino

30 Sept 2023

BP Social / Performance edition!

@ Rijswijk / Den Haag

Your chance to join the performance bootcamp during the day with Dylan (menstyling) or Demi (Ladystyling) and perform that night at the Social!
DJ’s Nokki & SirBenjamin!

Internationale top artiesten op bezoek

BOOST

Bij onze BOOST weekenden nodigen we internationale artiesten uit in onze Academy om les te geven, te inspireren, en om je Bachata te boosten in 1 weekend. De artiesten waar we mee samen werken zijn docenten waarvan we weten dat ze echt kwaliteit leveren. Sinds 2016 organiseren we deze events, 2 -4  keer per jaar.

Coming up:

15-16 Sep 2023 / Bachata Sensual BOOST
Met special guests Juan & Sara uit Spanje.
Vrijdag 15 September bootcamp & social in Utrecht.
Zaterdag 16 September bootcamp & social in Den Haag/Rijswijk.

Tickets

01 – 03 December 2023 / Bachata BOOST Festival
Het meeste exclusieve Bachata festival van Nederland. Met een top line-up, en workshops in kleine groepen per niveau. Erg exclusief, en jij kan er bij zijn!
De Fullpasses zijn nu verkrijgbaar, vul het formulier in op de website om in de juiste track geplaatst te worden en wees erbij!
www.bachataboostfestival.com

Workshops & Shows

Schrijf je nu in voor onze workshops & bootcamps. Of ga gezellig mee naar feest waar wij optreden! Niet alleen op onze eigen dansschool maar ook bij andere evenementen zijn we vaak aanwezig met workshops & shows. Zie hieronder de eerst volgende evenementen. Hopelijk zien we je snel op de dansvloer!
Wil je zelf een workshop organiseren? Neem dan contact met ons op!

10 Sept 2023

Ladystyling Bootcamp

@Den Haag / Rijswijk

Wil jij je kennis vergroten, balans, bodymovement en ladystyling in bachata verbeteren? Wil jij je bewegingen vol vertrouwen uitvoeren en beheersen?
Schrijf je dan nu in voor 2,5 uur Bootcamp met Demi!

22 Okt 2023

Beginners Bootcamp

@Den Haag / Rijswijk

Geen danspartner of ervaring nodig! In deze bootcamp gaan we aan de slag met de basis elementen van de Bachata. In 3 uur leren we jullie een goede basis, de eerste Bachata draaien, en de techniek van leiden & volgen in een leuke combinatie wat je direct op de dansvloer kan toepassen.

22 Okt 2023

Ladystyling Bootcamp

@Den Haag / Rijswijk

Wil jij je kennis vergroten, balans, bodymovement en ladystyling in bachata verbeteren? Wil jij je begegingen vol vertrouwen uitvoeren en beheersen?
Schrijf je dan nu in voor 2,5 uur Bootcamp met Joy!

Altijd op de hoogte van alle evenementen

Meld je aan voor de BP nieuwsbrief