Bachata Passion Academy

UTRECHT

Lessen

Lessen

11

Niveaus

Niveaus

5

Docenten

Docenten

11

ADRES:

Vrieslantlaan 6, 3526 AA,Utrecht
Entree LINKER ZIJSTRAAT (Ceylonlaan).

Locatie: Utrecht

Doe mee met onze Bachata lessen in Utrecht! Of je nou net de basis aan het leren bent, of dat je al een echte Bachata Die-hard bent. Bij onze locatie in Utrecht bieden we lessen aan voor alle niveaus, en 4 dagen per week. 

Utrecht is onze nieuwste locatie, met lessen in Bachata en Bachata Sensual op meerdere niveaus. Er is dus heel veel keuze, en met jouw BP abonnement kan je onbeperkt genieten van dit hele aanbod! 

Speciaal voor Beginners hebben we onze Elements of Bachata lessen, deze bieden in Utrecht 2x per week aan. Dit is de beste les om in te stromen bij onze Academie omdat je hier alle basis technieken van Beginners 1 t/m 4 leert. 

Image gallery

Bachata in Utrecht

4 dagen per week, elk moment instromen, geen vaste partner nodig, en aanbod voor alle niveaus. Ook jij kan vandaag al beginnen met Bachata les. Schrijf je in voor een gratis proefles, de beste manier om te ervaren of onze dansschool iets is voor jou!

“Na een proefles bij BP was ik gelijk verkocht. Met veel enthousiasme en passie geven de docenten hier les, waarbij techniek niet vergeten wordt.” – Jeroen B.

Abonnementen

Rooster

Hoe kom ik bij de BP locatie Utrecht?

Vrieslantlaan 6, 3526 AA,Utrecht

Vrieslantlaan 6, 3526 AA,Utrecht
Dit voer je in de navigatie en zodra je er bent loop je om de hoek naar de LINKER ZIJSTRAAT (Ceylonlaan).
Bachata Passion Utrecht’s entree bevindt zich aan de rechterzijde (witte deur).