Bachata Passion Academy

ROTTERDAM

Lessen

Lessen

2

Niveaus

Niveaus

2

Docenten

Docenten

2

Locatie: Rotterdam

Doe mee met onze Bachata lessen in Rotterdam! Of je nou net de basis aan het leren bent, of dat je al een echte Bachata Die-hard bent. Bij onze locatie in Rotterdam bieden we lessen aan voor meerdere niveaus, op de Donderdag avond. 

Rotterdam is onze kleinste locatie, maar zit op maar 15minuten rijden van onze grootste locatie in Rijswijk! Met je abonnement kan je de locaties ook combineren.  Met lessen in meerdere Bachata stijlen & niveaus. Ook kan je hier les volgen in solo & partnerwork lessen. Er is dus heel veel keuze, en met jouw BP abonnement kan je onbeperkt genieten van dit hele aanbod! 

Image gallery

Bachata in Rotterdam

Elke donderdag avond, ieder moment instromen, geen vaste partner nodig, en aanbod voor meerdere niveaus. Ook jij kan vandaag al beginnen met Bachata les. Schrijf je in voor een gratis proefles, de beste manier om te ervaren of onze dansschool iets is voor jou!

“Na een proefles bij BP was ik gelijk verkocht. Met veel enthousiasme en passie geven de docenten hier les, waarbij techniek niet vergeten wordt.” – Jeroen B.

Abonnementen

Rooster

Hoe kom ik bij de BP locatie Rotterdam?

Graafstroomstraat 69, 3044 AP Rotterdam

Je vindt ons in de dansschool Poetic Motion.
Neem de trap naar de 2e verdieping.
Hier vind je ons gelijk aan de rechterkant.

Auto? gratis parkeren in de omgeving.
OV? 5 minuten lopen naar bushalte.