Do It With Passion Or Not At All

Bachata Passion is niet alleen de grootste Bachata Dansschool van Nederland. Hier moet je zijn om alles over Bachata te leren! Wij bieden workshops, bootcamps, wekelijkse lessen, shows en entertainment in Bachata.

De dansschool staat onder leiding van Geno & Steffie en zij hebben de reputatie opgebouwd dat BP de place to be is als je echt Bachata wilt leren dansen. Met een sterke focus op techniek en muzikaliteit, zijn de BP-docenten enthousiast om je alles te leren over deze geweldige dans en zijn muziek.

BACHATA

Wij geloven dat Bachata de perfecte combinatie is van sensuele lichaamsbewegingen, uitdagend voetenwerk, mooie draaipatronen, passie en muzikaliteit. Door niet alleen te focussen op de Bachata Moderna, Sensual of Traditional of Dominicaanse maar door alle verschillende Bachata-stijlen te omarmen, zijn Geno & Steffie erin geslaagd hun eigen Bachata Passion-stijl te creëren met een sterke focus op muzikaliteit waarin alle Bachata-stijlen worden gecombineerd.

MISSIE

De missie van Bachata Passion is om het niveau van Bachata in Nederland naar een hoger niveau te brengen en mensen in contact te brengen met de verschillende Bachata stijlen. We willen de passie en het plezier voor dans verspreiden. De belangrijkste boodschap van BP is dat Bachata zoveel meer is dan alleen 1, 2, 3, tikken. In plaats daarvan is het een mooie, gepassioneerde, sensuele, uitdagende en zeer verslavende dans!

Dans School vs Dans Academy

Waarom hebben we ons Academy-concept gecreëerd? Omdat we op de scholen waar we voor werkten een bepaalde focus op techniek misten die we echt belangrijk vinden. Bovendien weten we dat als je echt Bachata wilt leren dansen, je uren moet oefenen, dus in plaats van onze studenten te vragen meer te betalen per les extra les die ze willen volgen, willen we je stimuleren om zo vaak te komen als jij wil! We willen je zien groeien!

Dit is geen doorsnee dansschool, bij Bachata Passion gaan we nog een stapje verder! Van beginners tot gevorderden, van sensueel tot Dominicaans: Bachata Passion doet het allemaal. In onze Bachata lessen met een sterke focus op techniek en ontwikkeling van jou als danser, leer je niet alleen toffe figuren maar leer je veel muzikaliteit, creativiteit en een goede leiding- en volgtechniek zodat je met iedereen kunt dansen.

Office Team

Met vijf Academy locaties is ons BP hoofdkantoor en kantoor gevestigd in Den Haag. U bent altijd van harte welkom om een afspraak te maken bij ons op kantoor of direct contact met ons op te nemen. We doen er alles aan om een buitengewoon team te zijn dat iedereen binnen BP als familie behandelt.
Als u vragen, twijfels, of feedback heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Maak kennis met ons Office Team