Bachata Passion vakantie: Bonaire

Bonaire vakantie

BP vakantie 2022 was een groot succes!

We hebben zo genoten van het eiland, alle activiteiten, dansen en van elkaar. Dat kun je terugzien op Bachata Passion’s social media kanalen.

We zijn nu al druk bezig met voorbereidingen voor BP vakantie 2023.

Meer informatie volgt snel! Wil je updates per mail ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief of stuur ons een email naar info@bachata-passion.com
Informatie hieronder geeft een indicatie van wat je kunt verwachten qua kosten en activiteiten. Voor degenen die, na BP vakantie 2022, nog een keer mee willen.. Don’t worry, we gaan een aantal activiteiten, tours en workshops aanpassen – There’s so much more to see, feel, eat and discover!

Meld je nu alvast aan voor de BP vakantie 2023 naar DUSHI BONEIRU!

Wie kan er mee?

Er is plek voor 20 personen in het hotel Sonrisa. Dit is zeker niet alleen voor BP members, iedereen is welkom om mee te gaan.
Reserveer dus snel je kamer, want er is maar beperkt plek.
7 tweepersoonskamers & 2 driepersoonskamers zijn er beschikbaar, daarnaast zullen we ook een aantal Excursie-only pakketten aanbieden.

Ga mee met Bachata Passion op vakantie!

We weten allemaal dat de roots van Bachata liggen op de Dominicaanse Republiek. Maar wisten jullie dat de roots van veel BP teachers liggen op Bonaire? Grijp dus nu deze perfecte kans om kennis te maken met Bonaire tijdens een heerlijke BP vakantie.

Wie kan er mee?

Er is plek voor 20 personen in het hotel Sonrisa. Dit is zeker niet alleen voor BP members, iedereen is welkom om mee te gaan.
Reserveer dus snel je kamer, want er is maar beperkt plek.
7 tweepersoonskamers & 2 driepersoonskamers zijn er beschikbaar, daarnaast zullen we ook een aantal Excursie-only pakketten aanbieden.

Wat kan je verwachten?

Niet alleen een dansreis, maar echt een vakantie waarbij we het eiland gaan ontdekken. Met elke dag leuke excursies, dansen op het strand, workshops op prachtige lokale plekken en erg veel gezelligheid. Het hotel Sonrisa is deze week geheel voor Bachata Passion. Dat betekent volop gezelligheid en dansen rondom het zwembad, samen eten in de buitenkeuken maar ook voldoende tijd om je lekker terug te trekken.
Excursies inbegrepen:
– Kayakken & snorkelen in de mangrove,
– Roadtrip naar het Nationaal Park,
– Bonaire tour in golf carts
– Stranddag op Klein Bonaire
– Mini cursus papiamentu
– dansen met de voeten in het zand
– private Bonaire tourguides voor alle hotspots van het eiland!
Kortom, een perfecte combinatie van een ontspannen vakantie, zon, zee, strand, dansen, workshops, Bonaire ontdekken en veel BP gezelligheid.
bonaire vakantie

Kosten & reserveren

De kosten voor de hele BP reis zijn: €850 per persoon (2 persoonskamer) / €800 per persoon (3 persoonskamer)
Dit is inclusief hotel op basis van 2/3persoonskamer van maandag 16 tot maandag 23 Mei en inclusief de dagelijkse excursies, welkomstdiner, elke ochtend ontbijt en Bonaire nature fee.

 

Om je kamer/plek te reserveren is voor nu een aanbetaling van €100 per persoon voldoende. Deze hebben we graag vòòr 1 februari 2022 binnen. Mocht je daarna het resterende bedrag in delen willen betalen, dan kan dit natuurlijk ook besproken worden. Neem dan even contact met ons op.

 

Reserveren gaat per kamer. Zodat wij weten wie er samen een kamer zullen delen. Dit kan per e-mail gereserveerd worden.
Mocht je nog op zoek zijn naar een travelbuddy, laat het ons dan even weten dan helpen wij graag mee!
Wij kunnen niet wachten!
Countdown
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec