Bachata Passion Academy

DEN HAAG / RIJSWIJK

Lessen

Lessen

19

Niveaus

Niveaus

6

Docenten

Docenten

12

Locatie: Den Haag / Rijswijk

Officieel zit onze locatie niet meer in Den Haag maar nu in de Plaspoelpolder in Rijswijk. Maar super goed bereikbaar vanuit Den Haag met openbaar vervoer en auto.

Grote pluspunten van de nieuwe locatie: 
Tram 17 voor de deur: vanuit Den Haag CS / HS en Rijswijk station.
Direct naast de snelweg opgang.
Volop gratis parkeerruimte in de hele omgeving.
Grote ruime zalen, en eigen lounge/bar om tussen en na de lessen lekker te blijven hangen!

Doe mee met onze Bachata lessen in Den Haag! Of je nou net de basis aan het leren bent, of dat je al een echte Bachata Die-hard bent. Bij onze locatie in Den haag bieden we lessen aan voor alle niveaus, en wel 7 dagen per week. 

Den Haag is onze grootste en meest uitgebreide locatie, met lessen in alle Bachata stijlen & niveaus. Ook kan je hier les volgen in solo & partnerwork lessen. Er is dus heel veel keuze, en met jouw BP abonnement kan je onbeperkt genieten van dit hele aanbod! 

Speciaal voor Beginners hebben we onze Elements of Bachata lessen. Dit is de beste les om in te stromen bij onze Academie omdat je hier alle basis technieken van Beginners 1 t/m 4 leert. 

Image gallery

Bachata in Den Haag / Rijswijk

7 dagen per week, elk moment instromen, geen vaste partner nodig, en aanbod voor alle niveaus. Ook jij kan vandaag al beginnen met Bachata les. Schrijf je in voor een gratis proefles, de beste manier om te ervaren of onze dansschool iets is voor jou!

“Na een proefles bij BP was ik gelijk verkocht. Met veel enthousiasme en passie geven de docenten hier les, waarbij techniek niet vergeten wordt.” – Jeroen B.

Abonnementen

Rooster

Hoe kom ik bij de BP locatie Den Haag?

Visseringlaan 19/23, 2288 ER, Rijswijk

Je vindt ons bij nummer 19 op de 2e verdieping.

Nummer 19 & 23 zijn één groot pand, binnendoor verbonden.
Is de deur bij 19 open: ga dan hier gelijk naar de 2e etage.
Is de deur bij 23 open: loop binnen het pand naar de andere kant (nummer 19) en neem hier de trap/lift naar verdieping 3. Loop binnendoor naar de nr. 19 kant van het pand en ga hier weer naar de 2e etage!

Auto? gratis parkeren in de hele omgeving.
OV? Tram 17 stopt voor de deur. Halte: Volmerlaan.