Bachata Passion Academy

DEN HAAG

Lessen

Lessen

30

Niveaus

Niveaus

5

Docenten

Docenten

18

Locatie: Den Haag

Doe mee met onze Bachata lessen in Den Haag! Of je nou net de basis aan het leren bent, of dat je al een echte Bachata Die-hard bent. Bij onze locatie in Den haag bieden we lessen aan voor alle niveaus, en wel 6 dagen per week. 

Den Haag is onze grootste en meest uitgebreide locatie, met lessen in alle Bachata stijlen & niveaus. Ook kan je hier les volgen in solo & partnerwork lessen. Er is dus heel veel keuze, en met jouw BP abonnement kan je onbeperkt genieten van dit hele aanbod! 

Speciaal voor Beginners hebben we onze Elements of Bachata lessen, deze bieden we 3x per week aan. Dit is de beste les om in te stromen bij onze Academie omdat je hier alle basis technieken van Beginners 1 t/m 4 leert. 

Image gallery

Bachata in Den Haag

6 dagen per week, elk moment instromen, geen vaste partner nodig, en aanbod voor alle niveaus. Ook jij kan vandaag al beginnen met Bachata les. Schrijf je in voor een gratis proefles, de beste manier om te ervaren of onze dansschool iets is voor jou!

“Na een proefles bij BP was ik gelijk verkocht. Met veel enthousiasme en passie geven de docenten hier les, waarbij techniek niet vergeten wordt.” – Jeroen B.

Welke les kan ik volgen?

Niveaus & planning

De donkerblauwe lessen in het rooster hieronder zijn alle lessen in Den Haag. Je kan bij ons op elk moment een proefles inplannen.
Twijfel je over het niveau? De Elements of Bachata lessen zijn de beste start binnen onze Academy als je nog niet zo veel ervaring hebt met Bachata!

Of neem even contact met ons op voor persoonlijk advies.

Hoe kom ik bij de BP locatie Den Haag?

Saturnusstraat 9, 2516AD, Den Haag

Je vindt ons in het MOOOF gebouw.
Neem Lift 3 (achter de receptie) naar de 5e verdieping.
Hier vind je Bachata Passion gelijk aan de rechterkant.

Auto? gratis parkeren in de omgeving.
OV? 5 minuten lopen naar station Voorburg, of neem de bus vanaf station HS of Centraal.