Loading...

BACHATA PASSION

BONAIRE VAKANTIE

Wat hebben we vorig jaar genoten van het eiland, alle activiteiten, dansen en van elkaar. We zijn nu al druk bezig met voorbereidingen voor BP vakantie 2024.
Datum: 07 – 14 Mei 2024

Aanmeldingen zijn nu open voor de reis. En de eerste aanmeldingen zijn al binnen, dus mis het niet en meld je nu alvast aan voor de BP vakantie 2024 naar DUSHI BONEIRU!

Wie kan er mee?

Iedereen is welkom om mee te gaan. Hou je van Bachata, gezelligheid, Bonaire ontdekken, zon, zee en strand? Dan is dit dé vakantie voor jou!

Reserveer dus snel je kamer, want er is maar beperkt plek.

BACHATA WEEKEND

BEACH & DIVE RESORT

GRAND WINDSOCK

In de luxe, moderne en volledig ingerichte appartementen en villa’s van Grand Windsock Bonaire is een onbezorgde vakantie gegarandeerd.

Je wordt hier ontvangen met een grote glimlach en typisch Bonairiaanse gastvrijheid. Droom weg op een ligbedje bij het zwembad of loop naar het mooiste (verborgen) strand van Bonaire.

Met een snack en verfrissend drankje sluit je de dag af bij beachclub The Beach. De ondergaande zon als uitzicht en je voeten in het zand. Bon bini na Boneiru!

Reserveren gaat per twee-persoonskamer, in appartementen met 3 slaapkamers.

Wij helpen natuurlijk met de kamers verdelen & samen boeken! Mocht je nog op zoek zijn naar een travelbuddy, neem dan contact met ons op en dan helpen wij graag mee!

“Heel erg genoten! De combi van excursies, dans en eigen tijd was perfect. ”

Tara – Bonaire reis 2022

Geniet van een geweldige vakantie op Bonaire

BOEK MIJN REIS

DANS AVONDEN

Dansen op locale plekken, bij de populaire hotspots! Lekkere cocktail erbij, dansen in de open lucht, en lokale dansers ontmoeten op deze Bonaire vakantie. Van alles zal voorbij komen van Bachata, Salsa, Kizomba en natuurlijk Reggeaton & Merengue voor de heerlijke caribische feeling!

“Niet alleen heerlijk bonairiaans gegeten van snacks tot BBQ, maar zelfs met kleine groep geleerd om het te maken!”

Monica – Bonaire reis 2022

EILAND TOUR

BUSTRIP

Het eiland ontdekken met locale tourguides die je alles vertellen onderweg. Een tour langs alle prachtige plekken die Bonaire heeft te bieden met leuke stops voor foto’s en dansjes onderweg!

MANGROVE BOS

KAYAK TOUR

De favoriete excursie van ons op Bonaire! Zo bijzonder om door de mangrove te kayakken, en dan uit te stappen om door het natuurgebied te mogen snorkelen.  Dé kraamkamer van de oceaan, en dat is echt een bijzondere ervaring. Vissen overal, en prachtige ongerepte natuur. Dit moet je zelf ervaren!

KOSTEN

RESERVEREN

De kosten voor de fullpass zijn €400 per persoon

Dit is inclusief:

“De reis was goed geregeld. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken. De activiteiten waren leuk en in verhouding met vrije tijd.”

Teun – Bonaire reis 2022

“Enorm genoten van de vakantie. Begon al gelijk met een leuk onthaal op het vliegveld en helemaal top dat alles zo verzorgd en geregeld was!” 

Jonathan – Bonaire reis 2022

Wij kunnen niet wachten!
Countdown
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec