Loading...

BACHATA PASSION

BONAIRE VAKANTIE

Wat hebben we vorig jaar genoten van het eiland, alle activiteiten, dansen en van elkaar. We zijn nu al druk bezig met voorbereidingen voor BP vakantie 2023.
Datum: 10 – 17 Mei 2023

Aanmeldingen zijn nu open voor de reis. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je nu alvast aan voor de BP vakantie 2023 naar DUSHI BONEIRU!

Wie kan er mee?

Dit is zeker niet alleen voor BP members, iedereen is welkom om mee te gaan. Hou je van Bachata, gezelligheid, Bonaire ontdekken, zon, zee en strand? Dan is dit dé vakantie voor jou!

Reserveer dus snel je kamer, want er is maar beperkt plek.

BACHATA WEEKEND

ACCOMODATIE

DIVE & BEACH RESORT

CHOGOGO

Geniet van een paradijselijke omgeving in het Chogogo Dive & Beach Resort. De beste plek voor jouw Bonaire vakantie.

Elke accommodatie biedt uitzicht op de prachtige groene tuinen of de adembenemende Caribische Zee.

Het zwembad, Lazy River, Beach Bar Bari, Restaurant Sunset, Dive Center Scuba Do en andere faciliteiten kunnen allemaal gebruikt worden tijdens je verblijf.

Reserveren gaat per twee-persoonskamer. Zodat wij weten wie er samen een kamer zullen delen. Dit kan via de link hieronder.

Mocht je nog op zoek zijn naar een travelbuddy, neem dan contact met ons op en dan helpen wij graag mee!

“Heel erg genoten! De combi van excursies, dans en eigen tijd was perfect. ”

Tara – Bonaire reis 2022

Geniet van een geweldige vakantie op Bonaire

BOEK MIJN REIS

DANS AVONDEN

Dansen op locale plekken, bij de populaire hotspots! Lekkere cocktail erbij, dansen in de open lucht, en lokale dansers ontmoeten op deze Bonaire vakantie. Van alles zal voorbij komen van Bachata, Salsa, Kizomba en natuurlijk Reggeaton & Merengue voor de heerlijke caribische feeling!

“Niet alleen heerlijk bonairiaans gegeten van snacks tot BBQ, maar zelfs met kleine groep geleerd om het te maken!”

Monica – Bonaire reis 2022

EILAND TOUR

BUSTRIP

Het eiland ontdekken met locale tourguides die je alles vertellen onderweg. Een tour langs alle prachtige plekken die Bonaire heeft te bieden met leuke stops voor foto’s en dansjes onderweg!

MANGROVE BOS

KAYAK TOUR

De favoriete excursie van ons op Bonaire! Zo bijzonder om door de mangrove te kayakken, en dan uit te stappen om door het natuurgebied te mogen snorkelen.  Dé kraamkamer van de oceaan, en dat is echt een bijzondere ervaring. Vissen overal, en prachtige ongerepte natuur. Dit moet je zelf ervaren!

KOSTEN

RESERVEREN

De kosten voor de hele reis zijn €850 per persoon

Dit is inclusief:

“De reis was goed geregeld. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken. De activiteiten waren leuk en in verhouding met vrije tijd.”

Teun – Bonaire reis 2022

“Enorm genoten van de vakantie. Begon al gelijk met een leuk onthaal op het vliegveld en helemaal top dat alles zo verzorgd en geregeld was!” 

Jonathan – Bonaire reis 2022

Wij kunnen niet wachten!
Countdown
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec